Curriculum SDIT Rahmaniyah 1

Learning Method

The student experience at school includes the national curriculum combined with the Rahmany curriculum, life skills curriculum, and extracurricular activities.

We believe that effective learning doesn't just come from listening and memorizing. Active participation in the learning process includes analysis, discussion, and collaboration we apply in classroom learning. The learning method is designed to encourage higher-order thinking processes and student engagement with the learning material.

Pengalaman siswa di sekolah meliputi kurikulum nasional yang dipadukan dengan kurikulum Rahmany, kurikulum kecakapan hidup, dan kegiatan ekstrakurikuler.

Kami percaya bahwa pembelajaran yang efektif tidak hanya datang dari mendengarkan dan menghafal. Partisipasi aktif dalam proses pembelajaran meliputi analisis, diskusi, dan kolaborasi yang kami terapkan dalam pembelajaran di kelas. Metode pembelajaran dirancang untuk mendorong proses berpikir tingkat tinggi dan keterlibatan siswa dengan materi pembelajaran.